dissabte, 10 de gener del 2009

Editorial Eixida


La publicació L'eixida -Sant Andreu Informa't- Editorialitza així el seu numero de gener 2009


SOBREVISC A BARCELONA!


Si una cosa bona tenen les innocentades és que saps quin dia et penjaran les llufes, i quan deixaran de penjar-te-les. Hi ha llufes però, que més aviat són enganys, o mentides, que ens les pengen dia rere dia. I qui ho fa s'encarrega de recordar-nos-ho
especialment ara, que entre tanta publicitat i llufes simpàtiques confia que les seves mentides, enganys i hipocresies passin desapercebudes. Aquest algú és l'Ajuntament de Barcelona , i el seu alcalde, Jordi Hereu, és la gran llufa que portem penjada a l'esquena tot l'any. Després d'engegar fa un temps la campanya propagandística de "Visca Barcelona" i haver-la de retirar per l'allau de crítiques, ara hi tornen. Hi tornen amb el maquillatge professional d'un gabinet mediàtic que poc o res té de polític i d'encarregar-se dels problemes de la gent, i molt de vendre (o intentar-ho) una imatge d'un producte. Sinó, no s'entén que un any després de les grans mobilitzacions dels i les conductores de TMB, la direcció de l'empresa es dediqui ara a denunciar a dos dels màxims caps visibles en la negociació, un d'ells fins i tot sent president del comitè d'empresa.
Primer deien que els 2 dies ja els tenien (1a llufa); després, que també hi estaven d'acord (2a llufa); i ara que havien dit que negociarien, els denuncien (3a llufa); a sobre, retallen servei de busos (4a llufa); i tot això, revestit de paquet de regal de la millor botiga del món (5a llufa). Caldrà fer-los veure que no som clients de cap ciutat, i que millor que destinin els diners a millorar els serveis necessaris per a la gent, en lloc de malgastar-los en els desorbitats sous dels directius i en campanyes mediàtiques que no solucionen absolutament res.